Hippy Garden nam je dao priliku za snove, a elegancija, ženstvenost i mističnost u kolekciji „Simply Woman“
u svakom se komadu pretvario u pravo umjetničko djelo.

Sinoć je kultni Francuski paviljon zasjao posebnim sjajem. Za sve posjetitelje revije Hippy Gardena paviljon je bio pretvoren u pravi mali raj. Ovaj grandiozni prostor odisao je apsolutnim doživljajem čistoće i prozračnosti. Kao što smo i navikli, Đurđica Vorkapić je ponovno uzvanicima oduzela dah i prije no što je revija počela. Okrugla pista bila je veća od 100 kvadrata i napravljena od trave s drvom masline u sredini, kao najvećim simbolom Edena. Potpuni dojam esencije života Hippy Garden je stvorio služeći vodu sa cvjetovima bazge, vinom i kruhom.

Okruglu pistu sa božanskom kulisom uz taktove moćnih glazbenih arija krasio je odmjeren i suzdržan hod modela dok je pravu modnu rapsodiju Đurđica začinila specifičnim dizajnerskim kreacijama..

Poštujući dosadašnje estetske kanone kreacije dugih haljina u nježnim i smirenim tonovima izrađene su od materijala koji bi laskao svakoj silueti. U drugom dijelu bila je zastupljena raskošna čipka, jedinstveni print i svila tkana srebrnim nitima . Haljine sa strogo zatvorenim prednjim dijelom a otvorenih leđa te haljine s prepoznatljivim dubokim V izrezom, činile su nježnu iluziju karakterističnu brendu Hippy Garden. Na vrlo harmoničan i profinjen način u svakom komadu odjeće vidljiva je besprijekorna konstrukcija moderne forme. Sjajna korelacija prikazanih modela i eteričnosti prostora učinila je ovaj događaj božanstvenim. „Sretna sam što snove pretvaram u stvarnost a stvaralačku ljubav u djela“ izjavila je Vorkapić među dvjestotinjak uzvanika.

Kako bi večer pratila nit vodilju stvaranja kolekcije, a to je promišljanje o istinskim životnim vrijednostima, Đurđica Vorkapić je uz Sanju Doležal posjetiteljima prezentirala humanitarni projekt u potpunosti samostalno osmišljen i zaštićen kao patent u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo. Naime, radi se o patentu koji će olakšati uplatu sredstava humanitarnim akcijama na bankovnim automatima. Korisnik bankomata može karticom uplatiti određeni iznos odabranoj humanitarnoj udruzi ili akciji.
Đurđica pazeći na sigurnost i transparentnost osmislila je način kojim bi integracija ovakvog sustava uvelike povećala šanse globalnog humanitarnog djelovanja.

Sjajna korelacija prikazanih modela i eteričnosti prostora održavanja uključujući patent prezentaciju humanitarnog projekta učinila je ovaj događaj božanstvenim.