SIMPLY WOMAN

Kreacije dizajnerice Đurđice Vorkapić oduvijek su sinonim za hrabru i odlučnu ženu, a uvijek vjerna svojem izričaju i čvrsto iza svojih modnih postulata još jednom donosi kolekciju pritom veličajući ljepotu ukalupljenu do savršenstva.
Ovom kolekcijom dizajnerica Hippy Gardena u prvi plan stavlja romantiku, ženstvenost i senzualnost.

Danas kad su kulturne razlike više od puke egzotike suvremena moda Hippy Gardena bez obuzdavanja na vrlo tradicionalan način prikazuje kolekciju „Simply Woman“. Kolekcija obiluje dugim haljinama izrađenim od materijala koji iz ženske siluete izvlači ono najljepše, a lepršave resice i čipka u pastelnim bojama pudera i zemljanim tonovima upotpunjuju doživljaj decentne elegancije. Kreacije odlikuju nježni i smireni, ali upadljivi detalji, a sve zajedno ocrtava snažan rukopis i razrađenost do zadnjeg detalja. Povodom prikazivanja nove kolekcije snimljena je i kampanja koja predstavlja samo jedan segment iste.

Kampanja je snimana na pitoresknim lokacijama općine Krašić koje su poslužile kao idealno romantično okruženje, dok je crkva Svetog Mihovila i Ane pridonijela dramatičnosti cijele kolekcije. Snimljena kampanja je rezultat fascinacije društvenim fenomenom identiteta, njegove korelacije nezaobilaznom tradicijom na koju se nadovezuje suvremena modna, vrlo privlačna estetika romantizma.