POKLON BON – GIFT CARD
Uistinu više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer HIPPY GARDEN ima savršeno rješenje za Vas!
Ovo je idealan poklon gdje nećete pogriješiti jer njime darujete shopping u HIPPY GARDEN DESIGNER SHOWROOM-u na adresi Masarykova5 Zagreb Hrvatska.
Tu će čak i oni najizbirljiviji pronaći nešto za sebe, bilo da se radi haljini koja je hit sezone, lijepom komadu nakita, velikom izboru elegantne odjeće, poklon programu mirisnih svijeća ,personaliziranih rokovnika ili odabiru unikatnih bajkovitih vjenčanica.
Poklon bon možete direktno kupiti online ili na mjestu za informacije Vaše Hippy Garden trgovine.
Uz iskren osmijeh na licu, idealan i praktičan poklon je tu! Na Vama je da djelujete.

OSOBNO PREUZIMANJE POKLON BON-a – GIFT CARD-a

Plaćeni – odabrani proizvod možete osobno preuzeti u našoj prodajnoj jedinici HIPPY GARDEN Masarykova 5, 10000 Zagreb.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broju telefona 385/ 01/6199368.
Osobno preuzimanje u našoj prodajnoj jedinici HIPPY GARDEN je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.
NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 385/01/619 9368

PAKIRANJE
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

POUZDANA I BRZA DOSTAVA
Vaša odabrana pošiljka je zapakirana u za to prihvatljivoj ambalaži za slanje,  pridržavajući se naloženih upustva od strane ugovorenih dostavnih službi.
Naše poduzeće svojim aktivnostima pridonosi očuvanju okoliša u mjestima gdje posluje, pri čemu se naša prodajna mjesta nastoje uklopiti u sam okoliš i unaprijediti odgovarajuće mjesto. Osim vodeće pozicije u poslovanju, nastojimo biti i aktivni sudionici u očuvanju prirodnih resursa i energije, koristiti proizvode i materijale koji ne zagađuju okoliš, upravljati na efikasan način i stvarati minimalni otpad. Unutar dostavnog odjela djelatnici se maksimalno  trude koristiti reciklažne materijale.
Više o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 385/01/619 9368 ili e-mail adresi info@hippygarden.com

STATUS NARUDŽBE

Kako doznati gdje je moja narudžba?
Status narudžbe možete jednostavno pratiti na broju telefona 385/01/619 9368  gdje možete dobiti više informacija od dostavne službe gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača ako je dostupan od strane dostavne službe.
Ukoliko želite biti više informirani kontaktirajte našu Hippy Garden CUSTOMERSERVICE službu na e-mail adresi customerservice@hippygarden.com

UVJETI SLANJA-DOSTAVE
Slanje-dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese, poštanski sandučić. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Slanje/dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.Paketna dostava Overseas Express, pismovne ili laganije pošiljke  služba  Hrvatske pošte ili za grad Zagreb dostavna sllužba „Sim-Tam“, ako je riječ o hitnoj dostavi.Za naručenu robu,-poklon bon dostava se ne naplaćuje.
Sa skladišta odredišnog mjesta dostavna služba dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke .
NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema planu i redosljedu linija.

NARUČITE TELEFONOM ILI E-MAILOM
Ukoliko nemate vremena svoju narudžbu sami obaviti putem naše Internet trgovine, pružamo vam mogućnost telefonskog naručivanja preko našeg telefona385/ 01/619 9368 ili e-mailom na customerservice@hippygarden.com.
Naši operateri će vam pomoći u registraciji, korištenju stranica, pretraživanju proizvoda, ali i samom odabiru i završnim koracima narudžbe.
Kontaktirajte naše operatere telefonom ili e-mailom, javite im koje ste proizvode odabrali, način plaćanja koji vam najviše odgovara, te na koju adresu želite dostavu, a mi ćemo vam poslati ponudu po kojoj možete platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Ukoliko želite, narudžbu možete platiti i gotovinom pri preuzimanju naručenih proizvoda.

RADNO VRIJEME OPERATERA
Radnim danima :Ponedjeljak – Petak: 9:00 -16:00h
Vikendom i praznicima naručivanje telefonom nije dostupno.
Kako bismo zaštitili vaše podatke, plaćanje karticom kod telefonske ili e-mail narudžbe nije moguće.


CIJENIMO VAŠE MIŠLJENJE
Dragi kupci,Hippy Garden fanovi, ljubitelji modnog izričaja i artikala te posjetitelji showroom-a Hippy Garden,
Vaše mišljenje nam je izuzetno važno te vas pozivamo da nam sve pohvale,  prijedloge, pritužbe i mišljenja vezane uz naše proizvode  ili uslugu šaljete na mail customerservice@hippygarden.com, poštom na adresu HIPPY GARDEN, HIPPY D.O.O., III VRBIK 4, 10000 Zagreb ili ih možete napisati u Knjigu dojmova na informativnom pultu Hippy Garden Masarykova 5.
Unaprijed vam zahvaljujemo i veselimo što ćemo zajedničkim snagama postati još bolji te ostati vaš broj 1 kad je u pitanju dizajn,kvaliteta ili usluga.

KOMUNIKACIJA
Svakim radnim danom smo dostupni telefonski, putem e-maila i društvenim mrežama , FACEBOOK, TWITTER,INSTAGRAM, PINTEREST, GOOGLE+.
Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam jamčimo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

REKLAMACIJA I PRIGOVOR
Slobodno nam se obratite s povjerenjem,
-potruditi ćemo se Vaš prigovor ili  reklamaciju riješiti u najkraćem roku.

Ukoliko ustanovite,da s proizvodom  kojeg ste dobili  niste zadovoljni jer je neispravan, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite  niže navedene korake:
Pošaljite nam potrebne informacije s nazivom i brojem narudžbe, navedite broj računa te vaše podatke i opis reklamacije na  e-mail customerservice@hippygarden.com , dopisom na adresu HIPPY GARDEN, HIPPY D.O.O. III Vrbik 4 Zagreb Hrvatska.
Ako ste nezadovoljni proizvodom   moguće ga je zamijeniti za novi ili vratiti uz povrat novca i to unutar 7 dana od primitka proizvoda na vašu adresu.
Naš tim zadužen za komunikaciju sa kupcima će poslati potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:
a)         može li se proizvod zamjeniti za novi,
b)         može li se za proizvod vratiti novac,
c)         ili da je proizvod potrebno doraditi
U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, dužni ste poslati dostavnom službom reklamirani proizvod i vratiti na naše skladište.  Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 01 619 9368  ili e-mailom na info@hippygarden.com
HIPPY GARDEN,HIPPY D.O.O.ne uvažava  pritužbe ili reklamacije na proizvod za koji se sumnja da je nošen, tretiran na bilo koji način koji bi ugrozio strukturu proizvoda, korišten u promiđbene svrhe ili je oštećena ili uklonjena zaštićena zaštitna
etiketa gdje je jasno navedeno:
SKIDANJEM ILI OŠTEĆIVANJEM OVE DEKLARACIJE ARTIKL SE SMATRA KORIŠTENIM-BY REMOVING OR DAMAGING THIS DECLARATION ARTICLE ID CONSIDERED USED.
U slučaju da je proizvod potrebno poslati na doradu u naš proizvodni pogon, poslat ćemo Vam sve podatke  o tijeku dorade.
Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Slobodno dalje naručujte na našoj stranici.
Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

 Pratite nas!

© HIPPYGARDEN  Vaša omiljena trgovina