“EVERYTHING I DO – I DO WITH MY HEART SO I EXPERIENCE CREATION THROUGH LOVE, BECAUSE I DON’T KNOW ANY OTHER WAY OF WORKING – CREATING AND LIVING.”

 

Hippy Garden na čelu s dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, 15 godina kontinuiranim kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje izuzetne rezultate. Postao je nadasve prepoznatljiv i konkurentan dizajnerski tekstilni brend, modni lider u Hrvatskoj, a također i regiji. U svakom novom projektu Hippy Garden daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim riješenjima. Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

SVE ŠTO RADIM – RADIM SRCEM TAKO DA I KREACIJU DOŽIVLJAVAM KROZ LJUBAV JER DRUGI NAČIN RADA I STVARANJA TJ. ŽIVLJENJA I NE POZNAJEM…

For me, the process of dressing has always been something special. It is a way to escape from different thoughts and to just “switch” to something different. When various textures, colours, and styles are mixed together, everything stays in the background, and the most important thing remains – that’s the fashion.

Đurđica Vorkapić
Đurđica Vorkapić 1